opc_loader

Menu

9182 Tapedispenser metaal voor 4 rollen 25mm Zwart

Artikelnr: 9182VRZWART

Tapedispenser voor het snel en gelijktijdig verwerken van 4 rollen tape van elk max. 25 mm breed. Hierdoor is het mogelijk om tapes met verschillende kleuren, lijmsoorten of materialen gelijktijdig te gebruiken. Daarnaast zijn meerdere tapedispensers op de werkbank hiermee verleden tijd. 

 

De behuizing is gemaakt van 4 mm dik plaatstaal met een epoxy-polyester poedercoating. De sterke en stabiele tapedispenser kan op een werkbank worden gemonteerd, maar door het gewicht van de behuizing (4,09 kg) is dit niet noodzakelijk. Ook bevat de dispenser geen zand o.i.d., wat schade aan machines kan veroorzaken. De robuuste tapedispenser vraag weinig onderhoud en is bestand tegen een stootje. Het mes snijdt de tape recht af, waardoor de dispenser ook geschikt is voor litho tapes. Als het mes na verloop van tijd lijmresten bevat, is deze gemakkelijk te reinigen. 

 

Doordat iedere tape op een individuele kern zit, is het vervangen van een (lege) taperol snel gedaan. Voor het nog sneller wisselen van een rol, zijn losse kernen verkrijgbaar. 

€ 74,74
Prijs per stuk excl. BTW: € 61,77
Levertijd
Uw pakket wordt binnen 1 werkdag verstuurd
  • Vanaf € 50,- gratis verzending
  • Verzendkosten Nederland € 6,95
  • Verzendkosten België € 7,50
  • Binnen 1 werkdag verstuurd, indien voorraadig
  • Leveringen van maandag t/m zaterdag

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw. 

Alternatieve artikelen voor 9182 Tapedispenser metaal voor 4 rollen 25mm Zwart